ME OLEMME

  • Suomen Nuorisoseurojen Etelä-Suomen alue muodostuu 98:stä ainutlaatuisesta nuorisoseurasta (n. 5400 jäsentä ja n. 60 seurantaloa).
  • Tehtävämme on tukea paikallisten nuorisojärjestöjen toimintaa
  • Osa valtakunnallista nuorisoseurajärjestöä - Suomen Nuorisoseurat

Johanna Lindstam
Toiminnanohjaaja
+358 44 491 9299
johanna.lindstam[at]nuorisoseurat.fi

Olen Johanna Lindstam ja aloittanut tammikuussa 2020 Etelä-Suomen alueen Lahden toimistossa toiminnanohjaajana. Olen koulutukseltani lähihoitaja – sosionomi amk. Asun Lahdessa mieheni, kolmen lapseni sekä kahden kissan kanssa.

Työskentelin aiemmin OSAAN! –hankkeessa hankeohjaajana Sysmän, Hartolan ja Joutsan alueella. Hankkeen kohderyhmänä olivat 13-29 vuotiaat maaseudun nuoret, joille organisoin lisäkoulutuksia. Yhteistyötahojani olivat muun muassa Suomen Punainen Risti sekä Suomen 4H-liitto paikallisseuroineen.

Minulla on vahva kansantanssitausta; aloitin tanhuamisen 3-vuotiaana Vääksyn Kansantanssijoissa, joissa tanhusin koko lapsuuteni ja nuoruuteni sekä ohjasin pienempiä tanhuajia.

Toiminnanohjaajan työssä vastuulleni kuuluvat muun muassa seurakäynnit, Lahden Luova Lava –päiväleirit sekä viestintä. Voit olla minuun yhteydessä missä tahansa asiassa, niin etsitään yhdessä ratkaisu!

Pirita Laiho
Toiminnanohjaaja
+ 358 40 558 7870
pirita.laiho[at]nuorisoseurat.fi

Olen Pirita Laiho ja aloitin työskentelyn 1998 Stadin Nuorisoseurojen toiminnanohjaajana. Olen siirtynyt 2021 Etelä-Suomen aluetoimiston toiminnanohjaajaksi Tikkurilan toimipisteeseen. Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-aikatoiminnan ohjaaja, Yhteisöpedagogi AMK ja ammatillisten aineiden opettaja.

Olen kotoisin Lahdesta, mutta tällä Hetkellä asun Helsingissä mieheni ja kolmen lapsen kanssa. Olen harrastanut nuorisoseuroissa 3-vuotiaasta lähtien mm. kansantanssia, näyttelemistä ja laulua. 15-vuotiaana aloitin kansantanssin ohjaamisen, joka jatkuu yhä edelleen. Tällä hetkellä ohjaan Siltamäen nuorisoseurassa aikuisia kansantanssin harrastajia, sekä tarvittaessa sijaistan pääkaupunkiseudulla Tempoa tenaviin toimintaa sekä lasten ja nuorten kansantanssiryhmiä. Muihin harrastuksiini kuuluu kävely ja hiihto, sekä retkeily ja lasten kuskaaminen harrastuksiin. Tykkään myös käydä museoissa ja kulttuuritapahtumissa.

Toiminnanohjaajan työssä vastuulleni kuuluu seurojen harrastustoiminnan tukeminen mm koulutusten ja tapahtumien avulla sekä tietysti seurakäynnit. Lisäksi valtakunnallisesti vastaan niin Luova lava toiminnasta kuin Tempoa tenaviin toiminnastakin. Pidän erilaisista seurojen järjestämistä tapahtumista, joten mielelläni tulen myös seurojen tapahtumiin auttamaan ja tekemään jotain yhdessä. Ollaan yhteyksissä, suunnitellaan ja toteutetaan toimintaa teidän alueelle!