Melitta Tyyskä on Etelä-Suomen vuoden Nuorisoseuralainen 2024

Melitta tyyskä, Vuoden nuorisoseuralainen

Kerkkoon Nuorisoseuran sihteeri ja taloudenhoitaja Melitta Tyyskä on valittu Nuorisoseurat Etelä-Suomen vuoden 2024 Nuorisoseuralaiseksi. Melitta on ollut nuoresta saakka aktiivisena osallistujana ja talkoolaisena monenlaisissa seuran toiminnoissa, tapahtumissa ja talkoissa. Melitan iloisuus, ystävällisyys, idearikkaus, luovuus, kädentaidot, joustavuus ja auttamisenhalu ovat vertaansa vailla.

Melitan mukaan parasta nuorisoseuratoiminnassa on yhteenkuuluvaisuus. Seurassa ja toiminnassa puhalletaan yhteen hiileen, tehdään kaikkea hullua, mitä yhdessä ideoidaan. Melitan mukaan järjettömältä kuulostava asia muuttuu järjelliseksi kuten Kerkkoon omat Oktoberfest-festivaalit syksyisin. Melitta on oman seuransa tapahtumajyrä erityisesti aikuisten tapahtumista.

Melitta on kolmannen polven nuorisoseuralainen. Mummo ja pappa ovat olleet rakentamassa Kerkkoon nuorisoseurantaloa. Melitalla on halu ja ”velvollisuus” hoitaa seuran toimintaa, että nuorisoseuraperinne jatkuu.  

Onnea Melitta Tyyskä vuoden nuorisoseuralainen valinnasta!

Lisää Kerkkoon Nuorisoseuran toiminnasta voit lukea täältä.

Valinnan tekivät Suomen Nuorisoseurat ry:n valtuuston Etelä-Suomen edustajat Johanna Hakala ja Anni Lång tulleiden ehdotusten pohjalta.