Kiitos työntäyteisestä syksystä!

Vuosi 2021 on loppupuolella, sillä jouluaatto on jo ensi viikolla. Itse ainakin odotan jo joululomaa ja Lapin pitkiä hiihtolatuja.

Sitä ennen on kuitenkin hyvä muistella mitä kaikkea tänä syksynä onkaan touhuttu. Elokuussa Lahden kirjastossa oli näytillä Nuorisoseurat 140v pop up -nuorisoseuramuseo. Saimme hyvää palautetta näyttelystä ja se oli esillä myös Malmitalolla Helsingissä.

Kaksi suurinta tapahtumaa Lahdessa olivat Nuorisoseurakokous ja Hannu Nipulin eläköitymiskahvit lokakuussa. Kahveilla kävi noin 80 henkilöä paikanpäällä ja Hannu sai monenlaisia muistamisia kuten laulu- ja runoesityksen sekä kukkia ja herkkuja. Nuorisoseurakokous järjestettiin hybridinä ja siinä onnistuttiin mallikkaasti.

Hannu Nipulin eläkekakku

Syksyyn on mahtunut myös tuolijoogakurssi, järjestyksenvalvojan kertauskurssi, Aluefoorumi ja neljä seurakäyntiä. Lisäksi olemme tehneet Lahden toimistolla pientä remonttia sekä saaneet uudet vuokralaiset alakertaan. Välillä olen myös ollut töissä puvustossa ja lisäksi tehnyt omia johtamisen erikoisammattitutkinnon opintojani.

Parasta tässä työssä on ollut kaikkien seuraihmisten tapaaminen ja tutustuminen paikallisseurojen toimintaan. Yksi mieleenpainuvimmista esityksistä oli Hollo&Martta -festivaalin avajaiskonsertti.

Kiitos että saan tehdä työtä juuri teidän kanssanne! Nyt on hyvä hetki pitää pieni levähdystauko ja palata työn ääreen taas tammikuussa. Toivottavasti saamme silloin tavata ihan kasvotusten.

toiminnanohjaaja Johanna